Klubb Kickback - MIL & STAAL

B-BE Trafikkskole AS

Klubb Kickback - MIL & STAAL

 Vi i B-BE trafikkskole ønsker å støtte opp om lokalidretten og er i dag stolt sponsor av både Staal Jørpeland og MIL.

Vi ønsker nå å ta dette litt lenger og lanserer i samarbeid med idrettslagene en ny satsning kalt «Klubb kickback», den fungerer slik at for hver krone medlemmene i lagene bruker hos oss, går 10% av tilbake til idrettslaget du spiller på. Og 20% av de 10% tilbake til laget Ditt.

Dette gjelder på våre kjerne tjenester som er Trafikalt grunnkurs, førerkort B,   B automat og kjøring med tilhenger BE, B96

Det vil i praksis si, at tar dere et trafikalt grunnkurs med trafikant i mørket til kr 4.500, vil laget få kr 450. Førerkort bil 25.000 -35.000+ vil idrettslaget få 2.500- 3.500+.

Avtalen gjelder for alle medlemmer i de samarbeidende idrettslag, men vil ikke tre i kraft ved andre eventuelle tilbud.

Ved påmelding er det viktig å informere om «Klubb Kickback» og hvilken klubb.

 Påmeldingsskjema får du av klubben din, på mail eller hos kjøreskolen din.

Klubb Kickback påmeldings skjema

 

 

 

Ta kontakt

Medlem av:

Norges Trafikkskoleforbund-logo

Bruk av dine data

For å kunne levere tjenesten og tilby en best mulig brukeropplevelse til deg, samler vi inn og behandler en del teknisk informasjon om besøkende på nettsiden. Les mer om hvordan vi behandler personvern.

Mer informasjon
Jeg forstår

Personverninnstillinger

Ditt valg vil bli lagret i informasjonskapsler i nettleseren din slik at vi kan huske dine innstillinger neste gang du besøker bbetrafikkskole.tabs.no. Les mer om hva vi lagrer i informasjonskapslene her.

Vi jobber kontinuerlig med å forbedre våre tjenester. Når vi har et inntrykk av hvilke tjenester du bruker og hvordan du bruker dem, får vi et bedre bilde av din brukeropplevelse, og kan jobbe videre for at B-BE Trafikkskole AS kan tilby deg en best mulig tjeneste.

Jeg godkjenner at mine data benyttes for å gi meg en bedre brukeropplevelse.

Ikke godkjenn
Godkjenn